top of page

LUJCH Porosus De Pomerland - Thor
5/12 2014 - 20/1 2023

Vi har importeret vores hanhund, Thor, som med stamtavlenavn: Porosus De Pomerland, fra Pomerland kennelen ved Madrid i Spanien.

Han er  massivt bygget, vejer ca 50 kg, og er en meget kvadratisk hanhund, med et mildt og behageligt sind. Han er arbejdsivrig, venlig og meget glad for børn, hunde, katte, slanger osv.

Han er umiddelbart reserveret for fremmede, men elsker alle han kender i mere end 5 minutter.

Han kender alle vores datters veninder, og de kan altid gå ind til ham, mens fremmede ikke bare kan gå ind, præcis som en rigtig Riesenschnauzer bør være.

Thor har kun været på en udstilling, nemlig i Luxembourg, hvor han blev bedste Junior han, Bedste han, Bedst i Racen og gik videre til Bedste Junior i Store Ring med over 250 Juniorhunde, hvoraf han blev udtaget blandt de 5 bedste.

Thor er HD fotograferet 2 gange. Først som ca 1,5 års og 2 år senere.

Begge gange fik han samme resultat, nemlig C. Han har dog en udtalelse fra DKK HD dyrlæge Kaj Knudsen, Køge Bugt Dyrlægerne, der mener at han bør bruges i avl.

Billederne viser meget parallelle og stabile hofter der ikke har ændret sig fra første til sidste billeder på trods af cykling, løb, leg og voldsomt og gentagende springen op ad hegnet om vores gård.

AD=O

Øjne= Fri

bottom of page