top of page

Fire Von Der Wolfshöhle-Freja 24/1 2011 -10/9 2019

Freja var vores første riesenschnauzer. Det var hende der startede vores forelskelse i racen. Hun var komplet u-undværlig for vores familie.

Hun oplærte de unge hunde, puttede med Jenny om natten, det var hende man altid kan regne med, hende der passede på os og huset, den glade og milde chef, dronningen, menneske opdrageren og den største putteprinsesse. Vi vil altid savne hende og huske hendes sjove væsen og skøre påfund.

LUJCH Porosus De Pomerland - Thor
5/12 2014 - 20/1 2023

Thor - Porosus De Pomerland, er importeret fra Pomerland kennelen ved Madrid i Spanien.

Han er  massivt bygget, vejer ca 50 kg, og er en meget kvadratisk hanhund, med et mildt og behageligt sind. Han er arbejdsivrig, venlig og meget glad for børn, hunde, katte, slanger osv.

Han er umiddelbart reserveret for fremmede, men elsker alle han kender i mere end 5 minutter.

Han kender alle vores datters veninder, og de kan altid gå ind til ham, mens fremmede ikke bare kan gå ind, præcis som en rigtig Riesenschnauzer bør være.

Thor har kun været på en udstilling, nemlig i Luxembourg, hvor han blev bedste Junior han, Bedste han, Bedst i Racen og gik videre til Bedste Junior i Store Ring med over 250 Juniorhunde, hvoraf han blev udtaget blandt de 5 bedste. 

Thor blev 8 år, og måtte aflives akut pga en sprunget byld i bughulen. Det var så tragisk at miste ham på den måde, men uanset om han var blevet 15 år, ville vi aldrig være klar til at sige farvel til ham. Han var vores tøffe, ham der elskede alle andre dyr, vores dygtige dreng, der var fuld af leg, fjollerier og sjove bjæf, og vi får desværre aldrig en hund som ham igen.

Thor
Thor ca 1,5 år gammel
Thor 4, 5 år
Thor og Rene
ca 9 uger
junior champ luxembourg thor
Luxembourg Bedste Junior sluttede i Top 5
Porosus De Pomerland
Thor stamtavle
øjenlysning Thor
thor resultater luxembourg
bottom of page